İSTANBUL ŞUBEMİZDE ÖRGÜTLENME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRDİK

09.07.2019

9 Temmuz 2019 tarihinde Sendikamızın İstanbul şubesinde temsilcilerimiz ve üyelerimizden oluşan bir grupla eğitim gerçekleştirdik. Eğitimimiz Genel Merkez Yönetim Kurulu adına Hukuk Dairesi Başkanımız Ali ÖZTÜRK'ün  açılış konuşması ile başladı. Daha sonra üyelerimizle birlikte ‘Rıza Kuas’tan Abdullah Karacan’a Lastik-İş’ başlıklı belgeselimizi izledik. Belgesel gösteriminin ardından sendikamızın Toplu Sözleşme ve Eğitim Dairesi Müdürü Üzeyir Ataman tarafından Toplumsal Gelişme ve Sendikal Politikalar, Toplu Pazarlık Sürecini Etkileyen Faktörler, Sosyal Güvenlik: İşsizlik Sigortası ve Emeklilik konuları, Toplu Sözleşme Dairesi Uzmanı Ece Göktürk tarafından ise Türkiye’de İşçi Sınıfının Güncel Sorunları ele alındı. Eğitim çalışmamızın sonunda üyelerimiz iki grup oluşturdu ve iki farklı konu üzerinde çalışma yaparak sunum gerçekleştirdi.

Eğitimimize katılan üyelerimize Hukuk Dairesi Başkanımız Ali ÖZTÜRK tarafından başarı sertifikalarının verilmesi ile programımız sona erdi.

Eğitim sunumlarına aşağıdaki linkler üzerinden erişebilirsiniz.