SAKARYA ŞUBESİ ÖRGÜTLENME EĞİTİMİ

23.08.2019

23 Ağustos 2019 tarihinde Sendikamızın Sakarya Şubesinde temsilcilerimiz ve üyelerimizden oluşan bir grupla Örgütlenme Eğitimi gerçekleştirildi. Örgütlenme Dairesi Başkanımız Alperen Şakacı'nın yaptığı açılış konuşmasının ardından üyelerimizle birlikte “Rıza Kuas’tan Abdullah Karacan’a Lastik-İş” adlı belgesel izlendi.

Sendikamızın Toplu Sözleşme ve Eğitim Dairesi Müdürü Üzeyir Ataman tarafından yapılan sunumda Toplumsal Gelişme ve Sendikal Politikalar, Toplu Pazarlık Sürecini Etkileyen Faktörler, Sosyal Güvenlik: İşsizlik Sigortası ve Emeklilik konuları; Toplu Sözleşme Dairesi Uzmanı Ece Göktürk tarafından ise Türkiye’de İşçi Sınıfının Güncel Sorunları ele alındı. Eğitim programının son bölümünde üyelerimiz iki grup oluşturarak ve örgütlenme konulu uygulamalı bir çalışma gerçekleştirdi. Eğitime katılan tüm üyelerimize başarı sertifikalarının verilmesiyle program sona erdi.

İlgili eğitim sunumlarına aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz.

Adres: Küçük Çamlıca Mah. Üçpınarlar Cad. No:83 RIZA KUAS Genel Merkez Binası 34696 Üsküdar İSTANBUL