BRISA 4.GRUP ÜYE ÖZEL EĞİTİMİ

24.09.2019

Brisa işyerinde çalışan üyelerimizden oluşan dördüncü grupla sendikamızın oteli TRYP By Wyndham İzmit’te Üye Özel Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim programının başlangıcında üyelerimizle “Rıza Kuas’tan Abdullah Karacan’a Lastik-İş” adlı belgesel izlendi. Programın açılış konuşmasında Genel Başkanımız Alaaddin Sarı, eğitimin olmazsa olmaz olduğundan, hak, hukuk ve adaletten yana olduklarından ve sosyal sendikacılığa önem verdiklerden bahsetti. Menfur bir saldırı sonucu öldürülen Onursal Genel Başkanımız Abdullah Karacan’ın “Birliğinizi devam ettirin” sözünün öneminden bahsetti ve Abdullah Karacan’ın sendikamıza bıraktığı mirası koruyarak onun koyduğu hedef doğrultusunda Lastik-İş Sendikasını geleceğinin sendikası yapma yolunda ilerleyeceklerini vurguladı.

Sendikamızın Toplu Sözleşme ve Eğitim Dairesi Müdürü Üzeyir Ataman tarafından yapılan sunumda Toplumsal Gelişme ve Sendikal Politikalar, Sosyal Güvenlik: İşsizlik Sigortası ve Emeklilik Koşulları; Toplu Sözleşme Dairesi Uzmanı Ece Göktürk tarafından Türkiye’de İşçi Sınıfının Güncel Sorunları konuları ele alındı. Eğitimin son bölümüne sendikamızın Genel Sekreteri İhsan Malkoç da katıldı. Eğitime programına katılan tüm üyelerimizle yapılan anket çalışmasının ardından Örgütlenme Dairesi Başkanı Alperen Şakacı tarafından üyelerimize başarı sertifikalarının verilmesiyle program sona erdi.

İlgili eğitim sunumlarına aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilirsiniz.

Adres: Küçük Çamlıca Mah. Üçpınarlar Cad. No:83 RIZA KUAS Genel Merkez Binası 34696 Üsküdar İSTANBUL