Üretim birimi Gebze’de kurulu bulunan COLGATE PALMOLİVE TEM. ÜR. SAN. TİC A.Ş işyerinde çalışan üyelerimizle yeni dönem toplu iş sözleşmesi teklifi hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
4 Ocak 2023 tarihinde sendikamızın Gebze Şube’sinde gerçekleştirilen toplantıya sendikamızın Genel Sekreteri İhsan MALKOÇ, sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı ve Toplu İş Sözleşmesi Dairesi Başkanı Ziya ÜNAL, sendikamızın Toplu Sözleşme ve Eğitim Müdürü Üzeyir ATAMAN, toplu sözleşme uzmanı Ece GÖKTÜRK, sendikamızın Gebze Şube Başkanı Özay BEKTAŞ ve Gebze Şubesi İdari Sekreteri Şener UÇAR ile Colgate Palmolive işyeri sendika temsilcileri ve Colgate işyerinde çalışan üyelerimiz katıldı.
Toplantıda Türkiye’de ekonomik ve sosyal açıdan işçi sınıfının durumu ve temel sorunları üzerine tartışmalar yapıldı ve 2023 yılının Ocak ayı başlangıç tarihli olacak yeni toplu iş sözleşmesinin maddeleri tek tek ele alındı. Toplu iş sözleşmesinin mevcut maddeleri üzerine gerçekleştirilen fikir alışverişinin ardından yeni dönem toplu iş sözleşmesi için parasal ve idari maddeler üzerinde yeni teklifler oluşturuldu.
Toplantı birliğin ve dayanışmanın korunarak en iyi sonucu almaya çalışılması gerektiği vurgulanarak sona erdi.
























